rss

Niki Lauda sare in apararea lui Button

 1. 20/10/2009
 2. Tags: F1, Formula 1, Jenson button, Niki lauda
  Vezi toate fotografiile (1)

  Criticat de mai toata lumea, Jenson Button este aparat de fostul triplu campion mondial de Formula 1 Niki Lauda. Button este acuzat de presa internationala ca a castigat titlul fara, insa, sa piloteze ca un adevarat campion.

  Britanicul a fost incoronat Campion Mondial de F1 duminica, in Marele Premiu al Braziliei, unde a fost inregistrat cu al cincilea timp, destul pentru a-si scoate din lupta ultimii adversari, Sebastian Vettel si Rubens Barrichello.

  "Acest ciudat campionat s-a incheiat cu victoria celui mai linistit pilot", a scris Corriere dello Sport, dar intreaga presa a abundat in titluri nu foarte magulitoare la adresa noului campion. Astfel, Tuttosport a titrat: "Button, castigatorul unui campionat de uitat", in timp ce spaniolii de la Marca l-au numit pe pilotul lui Brawn GP "un campion de tranzitie", incoronat inainte ca Ferrari si McLaren sa revina in frunte din sezonul viitor.

  Jenson Button si-a gasit un aliat in persoana fostei mari glorii din Formula 1, Niki Lauda. "Un campion este un campion. In final nimanui nu-i pasa cum sau de ce a facut-o, deci trebuie sa-i acordati tot respectul. Dar sunt de acord ca au existat si titluri castigate intr-un mod mai competitiv", a spus austriacul.

  Vizualizari: 1030
  Ford Transit

  Ford Transit

  Pret: 24.990 EUR, An: 2018, Kilometri: 240.500 detalii »

  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

  Toate anunturile »