rss

Niki Lauda sare in apararea lui Button

  1. 20/10/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Jenson button, Niki lauda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Criticat de mai toata lumea, Jenson Button este aparat de fostul triplu campion mondial de Formula 1 Niki Lauda. Button este acuzat de presa internationala ca a castigat titlul fara, insa, sa piloteze ca un adevarat campion.

    Britanicul a fost incoronat Campion Mondial de F1 duminica, in Marele Premiu al Braziliei, unde a fost inregistrat cu al cincilea timp, destul pentru a-si scoate din lupta ultimii adversari, Sebastian Vettel si Rubens Barrichello.

    "Acest ciudat campionat s-a incheiat cu victoria celui mai linistit pilot", a scris Corriere dello Sport, dar intreaga presa a abundat in titluri nu foarte magulitoare la adresa noului campion. Astfel, Tuttosport a titrat: "Button, castigatorul unui campionat de uitat", in timp ce spaniolii de la Marca l-au numit pe pilotul lui Brawn GP "un campion de tranzitie", incoronat inainte ca Ferrari si McLaren sa revina in frunte din sezonul viitor.

    Jenson Button si-a gasit un aliat in persoana fostei mari glorii din Formula 1, Niki Lauda. "Un campion este un campion. In final nimanui nu-i pasa cum sau de ce a facut-o, deci trebuie sa-i acordati tot respectul. Dar sunt de acord ca au existat si titluri castigate intr-un mod mai competitiv", a spus austriacul.

    Vizualizari: 1016
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »