rss

New York va avea circuit de Formula 1?

  1. 28/09/2009
  2. Tags: Bernie Ecclestone, circuit, F1, Formula 1, New york
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chiar daca scandalul crash-gate - de pe urma caruia echipa de Formula 1 Renault a avut foarte mult de pierdut - a monopolizat lumina reflectoarelor, iata ca viata merge inainte si un zvon mai vechi prinde aripi noi. Anul trecut se auzeau voci care vroiau ca etapa de la Indianapolis sa se reia, dar Ecclestone se pare ca prefera New York-ul.

    Un site american l-a citat pe mogulul Marelui Circ, care a spus ca ia in considerare “evident Manhattan-ul”, unde ar urma sa fie construit un circuit stradal. “Va voi spune la momentul oportun daca va fi posibil sau nu” - a mai adaugat Ecclestone, care in aprilie a declarat ca circuitul din Indianapolis e singurul care se ridica la standardele FIA. Interesanta schimbarea de atitudine...

    Pana cand va exista o decizie finala, site-ul 0-60 a gandit un circuit si i-a lansat lui Ecclestone provocarea de a face unul mai bun. Vom vedea daca mesajul simpatic va fi receptionat si daca Ecclestone va face un circuit care sa aduca ceva cu adevarat nou in F1 sau va fi doar inca o “vaca de muls”.

    Vizualizari: 1108