rss

Motor Trend a anuntat nominalizatii pentru SUV-ul Anului

  1. 15/10/2009
  2. Tags: Audi, Mercedes, Motor Trend, SUV, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chiar daca recesiunea economica din Statele Unite a lovit exact in segmentul din care Motor Trend si-a selectat campionii, prestigioasa publicatie americana stie ca un asemenea top constituie un subiect de interes independent de timpurile date.

    Mai ales ca, indiferent de castigator, acesta va avea la dispozitie un an intreg sa se laude cu performanta sa la fiecare final de reclama...

    Dar sa nu lungim vorba si sa trecem direct la fericitii nominalizati, care... nu prea sunt SUV-uri. Cu exceptia lui Toyota 4Runner, restul vehiculelor nu se inscriu perfect in cea mai exacta dintre definitiile termenului, fiind mai degraba crossover-e.

    Numai putin de trei dintre cei 11 candidati reprezinta interesele lui General Motors, Chevrolet Equinox, Cadillac SRX si GMC Terrain urmand a infrunta un grup format din anterior mentionatul model Toyota, Lexus RX, Lincoln MKT, Acura ZDX, Mercedes GLK (foto), Audi Q5, Subaru Outback si Volvo XC60.

    Cat priveste modul in care masinile vor fi judecate, cei de la Motor Trend au declarat ca vor urmari cu precadere modul in care acestea puncteaza la capitolele dotari, prezentare, design, performante si functionalitate. Va fi o decizie grea...

    Vizualizari: 1436