rss

Mijloc de locomotie pe doua roti de la Segway si... GM

  1. 07/04/2009
  2. Tags: Bandit, Burt Reynolds, Pontiac, PUMA, Trans Am
    Vezi toate fotografiile (2)

    Segway este un nume binecunoscut si adorat de fanii mijloacelor de locomotie originale si 100% ecologice, insa punem pariu ca nici macar ei nu se asteptau ca aceasta companie sa intre intr-un parteneriat cu GM in vederea dezvoltarii unui vehicul ceva mai comod decat i2.

    Numit P.U.M.A. (de la Personal Urban Mobility and Accessibility Project), mititelul poate atinge chiar si viteze de 56 km/h.

    La fel ca si i2, P.U.M.A. este un vehicul autobalansat propulsat de motoare electrice, bateria litiu-ion fiind capabila sa ii imprime o autonomie de 56 km.

    Din cate se poate observa si din fotografii, marea noutate este legata de pozitia de condus si de faptul ca ai un acoperis deasupra capului, insa P.U.M.A. mai are si alti asi in maneca: potrivit fabricantului, el ar putea fi dotat cu un sistem ce-l va ajuta sa comunice cu masinile din jur, reducand astfel riscul accidentelor.

    Deocamdata nu s-a comunicat si un pret pentru simpatica masinarie, insa previziunile initiale “spun” ca Segway P.U.M.A ar putea costa doar un sfert din pretul unui automobil obisnuit.

    Vizualizari: 4642
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »