rss

Michael Schumacher a trecut cu bine de vizita medicala

  1. 22/12/2009
  2. Tags: Formul, Michael Schumacher
    Vezi toate fotografiile (1)

    Michael Schumacher a trecut cu bine si de vizita medicala, fiind declarat apt pentru o revenire in Formula 1! Declaratia ii apartine lui Willi Weber, impresarul germanului, care a lasat, totodata, sa se inteleaga ca Schumi isi va anunta cat de curand reintoarcerea in Marele Circ.

    "Michael este in super-forma. Doctorul Peil a spus ca a facut progrese uriase", a spus Weber, facand referire la situatia din urma cu cateva luni, cand Schumacher a fost impiedicat sa ii ia locul la Ferrari lui Felipe Massa din cauza durerilor la gat.

    Cu toate astea, se zvoneste ca septuplul campion mondial de F1 nu se grabeste sa ia, inca, o decizie. De fiecare data cand Michael Schumacher depaseste un obstacol in cursa revenirii sale in Formula 1, un alt hop se arata in zare. Acum, dupa ce si-a refacut conditia fizica, a scapat de problemele la gat, a ajuns la un acord cu oficialii Mercedes si a trecut cu brio de vizita medicala, se zvoneste ca Schumi... nu va lua o decizie inainte de a efectua cateva ture la volanul unui monopost Mercedes GP.

    Ceea ce inseamna ca povestea mai poate continua o buna bucata de vreme, intru-cat pilotul german se afla zilele acestea in Franta, unde schiaza in Alpi alaturi de familie.

    Vizualizari: 945
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »