rss

Mercedes vrea 75% din Brawn GP si pe Rosberg in locul lui Barrichello

  1. 10/09/2009
  2. Tags: Brawn GP, F1, Formula 1, Mercedes benz, Nico rosberg
    Vezi toate fotografiile (1)

    Potrivit publicatiei elvetiene Blick, pana la finele lui 2011 Mercedes Benz va detine 75% din Brawn GP. Informatia nu a fost confirmata de oficialii vreunei parti, dar jurnalistul care a redactat articolul, o somitate in domeniu, sustine ca Mercedes nu isi va prelungi contractul cu McLaren, care expira la finalul sezonului 2011.

    Inca de anul viitor masinile Brawn GP vor fi vopsite in argintiu, cu logo-ul producatorului german in partea frontala.

    In plus, o alta informatie bomba aparuta in publicatia din Tara Cantoanelor se refera la Nico Rosberg, care, se spune, va parasi Williams Toyota, echipa pentru care alearga in prezent, pentru un loc de pilot la Brawn GP in 2010. Zvonul a fost confirmat partial de pilotul german, care a declarat recent ca are mai multe oferte pentru 2010, dar una dintre ele il incanta mai mult decat oricare alta.

    Totodata, Norbert Haug, presedintele diviziei de motorsport de la Mercedes, nu a negat faptul ca Nico Rosberg se afla pe lista lor de posibili piloti. Se pare ca cel vizat pentru inlocuire este Rubens Barrichello, desi acesta traverseaza o perioada foarte buna, surclasandu-si cu mult coechipierul, Jenson Button, in ultimele curse.

    Vizualizari: 1046