rss

Mercedes il confirma pe E-Klasse T-Modell pentru Frankfurt

  1. 28/07/2009
  2. Tags: CDI, Combi, Diesel, E-klasse T-Modell, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)

    Compania din Stuttgart a confirmat prezenta lui E-Klasse combi la viitorul salon auto de la Frankfurt, debutul oficial precedand cu cateva luni momentul lansarii in showroom-uri.

    Masina a putut fi deja vazuta – si fotografiata pe ascuns – in apropierea sediului Mercedes din Germania, certificand zvonurile privind existenta unui design ceva mai dinamic decat cel al generatiei precedente.

    Gama de motorizari a lui E-Klasse T-Modell va fi aproape identica cu cea a limuzinei, agregatele cu patru, sase si opt cilindri urmand a se inscrie intr-un interval de putere cu limita minima la 136 de cai si cea maxima la 525 de cai. Anumite propulsoare pe benzina cu patru cilindri vor oferi avantajul unui consum si al unor emisii poluante mai reduse decat vechile motoare V6, in conditiile in care performantele vor fi cam aceleasi.

    In contrapartida, paleta de modele diesel il vor avea drept top-model pe E350 CDI, ce va dezvolta 231 CP si va consuma cu 0,5 litri de motorina mai putin decat vechiul E 320 CDI.

    Mai multe informatii insa in toamna, cand auto.ro va oferi tot ce trebuie sa stiti despre lansarile ultimului mare eveniment auto al anului.

    Vizualizari: 1063