rss

Mercedes ii ofera 7 milioane de euro lui Schumi pentru a reveni

  1. 12/12/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Mercedes GP, Michael Schumacher
    Vezi toate fotografiile (1)

    Surse apropiate fenomenului vorbesc despre o suma de 7 milioane de euro pe care Mercedes GP i-o ofera lui Michael Schumacher pentru a forma linia sa de piloti alaturi de Nico Rosberg.

    Potrivit cotidianului german Bild, aceeasi suma i-a fost propusa de Norbert Haug, seful departamentului de motorsport al marcii din Stuttgart, si lui Jenson Button, care, insa, a preferat sa semneze cu McLaren.

    Nu este, asadar, o oferta extrem de tentanta pentru septuplul Campion Mondial, care avea un salariu anual mult mai mare pe vremea cand alerga pentru Ferrari. In plus, avand in vedere ca inca este platit cu 5 milioane pe an de marca italiana, in cadrul careia a ocupat pana nu demult functia de consilier al echipei de Formula 1, mai nou ocupandu-se cu dezvoltarea masinilor de strada, numai fiorul de a participa din nou intr-o cursa de F1 l-ar putea dtermina pe Schumi sa semneze cu Mercedes.

    Dar, desi constructorul german nu poate oferi o suma mai mare, nu sunt putini cei care cred ca banii nu reprezinta cel mai important aspect din aceasta ecuatie, intru-cat Schumacher va alege cu inima.

    Pana una-alta, insa, telenovela numirii unui coechipier pentru Nico Rosberg se prelungeste, cel mai probabil, pana dupa Craciun.

    Vizualizari: 1094