rss

Mercedes pregateste S-Klasse Plug-in Hybrid (UPDATE)

  1. 06/01/2010
  2. Tags: Hibrid, Mercedes-Benz, Plug-in, s500
    Vezi toate fotografiile (3)

    Mercedes-Benz va lansa o varianta hibrid plug-in a modelului S-Klasse. Versiuni mai putin costisitoare ale urmatoarei generatii S-Klasse vor fi de asemenea, oferite cu optiunea propulsoarelor cu sase si opt cilindri benzina.

    Bazat pe S-Klasse sedan si beneficiind de o tehnologie similara cu cea gasita pe S400 BlueHYBRID, Mercedes S500 Plug-In Hybrid ofera o economie de combustibil de 3.2 l/100km.

    "Vision S500 Plug-in hybrid este un nou punct de pe calea noastra spre zero emisii” a declarat seful Mercedes-Benz,  Dr. Dieter Zetsche.

    “S-Klasse este un vehicul luxos si sigur care ofera performante superioare de conducere si consuma mai putin combustibil decat compactele actuale” a continuat acesta.

    Potrivit publicatiei engleze Autocar, seful Mercedes a declarat ca introducerea tehnologiei hibride in partea fruntasa a brand-ului este cea mai buna miscare.

    Ca multe dintre modelele hibrid, motorul electric de 45 kW al lui S500 Plug-in ofera capacitatea de a conduce doar prin intermediul energiei electrice, oferind in acelasi timp o autonomie de 30 de km cu o singura incarcare.

    In momentul in care bateria este epuizata, motorul conventional pe benzina,  despre care Mercedes nu a oferit detalii, va intra in functiune.

    Folosite impreuna, motorul electric impreuna cu cel pe benzina vor propulsa sedanul pana la 100 km/h in mai putin de 5.5  secunde.

    In ceea ce priveste design-ul lui S-Klasse, fotografiile spion recente a versiunii Coupe dezvaluie o grila supradimensionata, precum si un design curbat al blocurilor optice cu o banda de LED-uri de-alungul partii inferioare a acestora.

    Vizualizari: 1535
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »