rss

Mercedes S-Klasse de la MEC

  1. 23/04/2009
  2. Tags: MEC, Mercedes, S-Klasse
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nu ne putem gandi la ceva mai trist decat la o masina ce sare de suta de mii de euro dar care, cumva, se pierde in anonimatul traficului citadin mai repede decat una de zece ori mai ieftina.

    Noroc insa cu tuneri precum germanii de la MEC, care s-au “jucat” cu designul lui Mercedes S-Klasse pana cand l-au transformat intr-un bling-machine de toata frumusetea.

    OK, poate nu chiar de toata frumusetea, fiindca inca nu suntem convinsi de acele jante cu diametrul de 20 de inch, insa, per ansamblu, kit-ul imprima uriasului din Stuttgart cateva tone de atitudine si asta e tot ce conteaza.

    Baietii lui MEC chiar te lasa sa alegi mai multe versiuni ale anumitor componente din pachetul de individualizare, asa cum este cazul barei de protectie fata (ale carei prize de aer pot fi impopotonate cu blocuri optice suplimentare sau “umplute” cu o plasa de metal) sau diffuser-ul aerodinamic posterior (ce poate avea un design mai agresiv sau mai benign).

    Pana si evacuarile se pot alege in functie de tonalitate, cea mai zgomotoasa dintre ele purtand un nume care spune dintre totul: “Earthquake” (cutremur – n.r.).

    Vizualizari: 853