rss

Mercedes GP a prezentat culorile monopostului pentru 2010

  1. 26/01/2010
  2. Tags: F1, Formula 1, Mercedes GP, MGP W01
    Vezi toate fotografiile (11)

    Dupa ce a cumparat echipa campioana, Brawn GP, Mercedes-Benz a semnat un contract de sponsorizare cu Petronas si si-a asigurat serviciile a doi piloti germani, Nico Rosberg si Michael Schumacher. Denumita acum Mercedes GP Petronas, echipa condusa de Ross Brawn si-a prezentat in cadrul unui eveniment ce s-a tinut la Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart schema de culori a masinii cu care va concura in 2010.

    Germanii au prezentat doar noile culori ale masinii de concurs, pe un monopost Brawn GP, primul monopost al echipei, MGP W01, urmand sa fie lansat oficial la 1 februarie in Valencia.

    Culoarea predominanta este - traditional pentru Mercedes - un argintiu metalic, care aminteste de clasicele "Sageti Argintii" pregatite de Mercedes si Auto Union in zilele de glorie ale automobilismului german. Negrul este si el prezent, ca si turcoazul, aceasta fiind culoarea Petronas.

    Desi pare greu de crezut, au trecut 55 de ani de cand Mercedes-Benz nu a mai aliniat propria echipa pe grila de start a curselor de Formula 1, insa acest lucru este pe cale sa se indrepte anul acesta, cand Mercedes GP Petronas va debuta in Marele Circ cu o linie de piloti despre care Dieter Zetsche, CEO Daimler, spune ca "impreuna completeaza echipa nationala de Formula 1 a Germaniei".

    Vizualizari: 1042
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »