rss

Mercedes E-Klasse Estate: primele poze... la scara 1:43!

  1. 18/06/2009
  2. Tags: E-Klasse, e-klasse estate, Frankfurt, Mercedes, Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (4)

    Prevazut sa debuteze la inceputul lunii septembrie, la Frankfurt, noul Mercedes-Benz E-Klasse Estate a fost dezvaluit pe Internet in toata splendoarea sa.

    Constructorul german a gasit o modalitate ingenioasa pentru a ne prezenta noul membru din gama E-Klasse. In locul unor fotografii clasice cu modelul in marime naturala, nemtii au publicat un set de imagini cu o macheta auto din fier la scara 1:43, care infatiseaza noul E-Klasse Estate in cele mai mici detalii de design.

    Cu toate ca avem de-a face cu o macheta, putem totusi sa admiram formele masinii (apropiate, spunem noi, de cele ale modelului de serie), mai ales cea a partii posterioare. Se observa ca, spre deosebire de generatia precedenta, noul E-Klasse Estate dispune de un haion mai inclinat, artificiu de design care face ca volumul portbagajului sa fie mai mare comparativ cu actualul model (690 de litri).

    Gama de motorizari va fi acceasi ca in cazul sedanului, adica va cuprinde propulsoare pe benzina si diesel cu puteri cuprinse intre 135 si 388 CP.

    Detaliile despre noul Mercedes-Benz E-Klasse Estate si fotografiile oficiale in marime naturala vor fi publicate inainte de lansarea oficiala de la Frankfurt. Pana atunci,

    Vizualizari: 1285