rss

Mercedes CLC va fi inlocuit de C-Klasse Coupe in 2011

  1. 17/11/2009
  2. Tags: c-klasse coupe, CLK, Mercedes clc, Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lansat in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, noul Mercedes-Benz CLC va fi eliminat din gama dupa doar doi ani. Locul sau va fi luat de un model complet nou C-Klasse Coupe, care va aparea in 2011.

    Totodata, viitorul coupe va inlocui si actualul CLK, la care nemtii au renuntat in acest an dupa o cariera de 12 ani. Noul C-Klasse Coupe va fi cel de-al doilea model cu doua usi care va fi dezvoltat pe platforma sedanului german, insa primul dintre cele doua noi modele care vor purta acelasi nume ca modelul de baza.

    Un insider german, specializat in design, a declarat pentru revista britanica Autocar ca, in cazul noului C-Klasse Coupe, se va reveni la detaliile clasice care au facut coupe-urile Mercedes atat de populare. De asemenea, o versiune decapotabila este exclusa de companie.

    C-Klasse Coupe nu va avea insa nici el o viata foarte indelungata. Cum inginerii Mercedes-Benz de la Centrul de Cercetare si Design de langa Stuttgart lucreaza deja la cea de-a patra generatie a lui C-Klasse, nemtii vor renunta la viitorul coupe dupa doar patru ani pentru a face loc unui model similar, insa cu patru usi, in genul actualului CLS.

    Vizualizari: 1441