rss

Massa vrea ca rezultatele din Singapore 2008 sa fie anulate

  1. 02/10/2009
  2. Tags: F1, Felipe massa, Formula 1

Debutul lui Fernando Alonso la Ferrari ar putea fi unul destul de dificil, avand in vedere ca Felipe Massa este, deja, suparat pe el.

Brazilianul, care se afla acum la Sao Paolo, unde se recupereaza dupa accidentul din Marele Premiu al Ungariei, a spus ca Alonso ar trebui decazut din drepturile de invingator al cursei din Singapore ca urmare a imensului scandal in urma caruia Flavio Briatore a fost exclus pe viata din sporturile cu motor.

"Ceea ce s-a intamplat acolo a fost un jaf, dar nu se intampla nimic, rezultatul ramane acelasi. Nu este drept!", a declarat Massa pentru postul brazilian de televiziune Globo. "In urma acelui jaf eu am pierdut titlul".

Felipe Massa a atacat dur faptul ca rezultatele din Formula 1 raman batute in cuie chiar si dupa ce diverse masinatiuni ies la lumina, dand exemplu alte sporturi, in care se taie in carne vie atunci cand infractiunile sunt dovedite.

"In fotbal, daca un arbitru ia bani pentru a favoriza una dintre echipe, toate rezultatele suspecte sunt anulate. In Italia, Juventus a fost retrogradata. Dar in F1 nu au facut decat sa-l trimita pe Briatore acasa. Nu inteleg si nu cred ca este corect", a spus pilotul care anul viitor va face echipa cu Fernando Alonso la Ferrari.

Vizualizari: 973
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »