rss

Massa sare (din nou) la gatul lui Alonso

  1. 15/10/2009
  2. Tags: F1, Felipe massa, Fernando Alonso, Formula 1
    Vezi toate fotografiile (1)

    Felipe Massa nu poate sa uite ca Fernando Alonso a obtinut anul trecut o victorie in urma unui accdent deliberat al lui Nelson Piquet si continua tirada la adresa viitorului sau coleg de echipa.

    Prezent la un restaurant din Sao Paolo impreuna cu un grup de ziaristi, brazilianul le-a spus acestora ca, dupa parerea lui, Alonso stia despre manevra pusa la cale de echipa sa. "Fara indoiala ca stia. Este imposibil sa nu fi stiut, sunt sigur de asta", ar fi spus pilotul de 28 de ani.

    Ulterior, pe site-ul Ferrari a fost publicat un comunicat de presa in care se explica faptul ca vorbele lui Felipe Massa au fost gresit interpretate. "Am spus ca este doar o banuiala de-a mea si nu se bazeaza pe nicio dovada concreta. Insa puteti fi siguri ca acest episod nu va afecta in niciun fel relatia mea cu Fernando atunci cand vom fi coechipieri", a spus Massa, care a mai precizat ca respecta decizia FIA prin care Alonso a fost exonerat de orice implicare in scandalul in urma caruia Flavio Briatore a fost exclus pe viata din sporturile cu motor.

    Vizualizari: 1033