rss

Massa este bine si va reveni pe circuit in 2010

  1. 30/07/2009
  2. Tags: F1, Felipe massa, Formula 1
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa mai multe zile de incertitudine, iata ca avem primele vesti cu adevarat bune despre starea in care se afla Felipe Massa dupa accidentul terifiant suferit in calificarile MP al Ungariei. Dino Altman, doctorul personal al brazilianului, a anuntat ca acesta nu are afectiuni care sa il supere in viitor.

    Astfel, nici creierul, nici nervul optic al ochiului stang nu i-au fost afectate, asa cum s-a crezut dupa primele investigatii medicale. "Nu pare sa aiba afectiuni care sa persiste pe termen lung. Astazi s-a ridicat din pat si a mers prin camera. Conditia sa se imbunatateste de la o zi la alta si pot sa spun ca nu avem motive de ingrijorare", a spus Altman.

    In cursul acestei zile Massa va parasi salonul de terapie intensiva si, daca totul decurge normal, ar putea fi externat din spitalul din Budapesta in cel mult 10 zile. De aici ar putea lua drumul Parisului, unde isi va continua tratamentul, apoi se va odihni in Monaco sau Sao Paulo.

    Mai mult, desi aparuse si ipoteza conform careia cariera de pilot a lui Massa a luat sfarsit, doctorii au precizat astazi ca pilotul Ferrari va reveni pe circuit dar nu anul acesta.

    Pana cand va fi din nou apt sa ia startul in curse, al doilea monopost al Scuderiei va fi pilotat de Michael Schumacher, prietenul si mentorul lui Felipe, care a revenit pe circuit pentru a ajuta echipa Ferrari.

    Vizualizari: 852