rss

Luxgen7, un SUV taiwanez

  1. 07/12/2009
  2. Tags: luxgen, luxgen7, SUV
    Vezi toate fotografiile (5)

    Constructorul taiwanez Luxgen, parte a grupului Yulon, a prezentat SUV-ul Luxgen7, intr-o noua incercare de a-si castiga un loc sub soare, dupa prima tentativa a lansarii monovolumului aproape omonim Luxgen7 MPV.

    SUV-ul, cu ai sai 4,80 metri in lungime, este un colaj de piese si linii de styling preluate de la producatorii auto europeni. Un exemplu concludent este calandrul fata, un element de stil prezent pe Peugeot 3008.  
    La nivel de motorizare, pentru moment, Luxgen7 va fi disponibil doar cu un propulsor diesel de 2,2 litri, care produce 175 CP. In dezvoltarea se afla o noua propunere de motorizare, si anume o unitate care va dezvolta 240 de cai putere.

    SUV-ul este disponibil atat cu tractiune pe puntea fata, cat si cu tractiune integrala si vine la pachet cu o sumedenie de echipari: noua airbaguri, sapte scaune, ESP, climatronic, cruise control cu display pentru sofatul pe timp de noapte si suspenii hidraulice.

    Rezultatele par sa satisfaca pentru moment constructorul auto. MPV-ul a fost vandut pana in prezent in numar de 3.000 de exemplare, iar incepand cu anul urmator masina va fi vanduta si in Orientul Mijlociu.

    Nu se stie inca daca brandul Luxgen va poposi si pe taramurile europene.

    Vizualizari: 1964