rss

Luca di Montezemolo a primit Volanul de Aur

  1. 06/11/2009
  2. Tags: Ferrari, Fiat, Luca di montezemolo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Luca di Montezemolo a primit la Berlin premiul “Volanul de Aur””, una dintre cele mai prestigioase distinctii din scena internationala de automobile. Premiul, instituit in 1976 de Axel Springer, fondator al grupului editorial, a fost atribuit unor nume precum Henry Ford II, Ferry Porsche si Lee Iacocca, Giovanni Agnelli si Michael Schumacher (in 1993).

    Juriul l-a desemnat pe Montezemolo pentru “devotamentul si activitatea sa extraordinara in diferite sectoare ale industrie auto, dupa cum demonstreaza rezultatele obtinute in cadrul presedintiei sale de la Ferrari si Fiat ... incepand cu victoriile sportive de la Maranello si incheind cu modelele de serie comercializate in lumea intreaga.”

    “Aceste este un premiu care merge catre totii angajatii Fiat si Ferrari. In special, aceasta distinctie este o recunoastere pentru Maranello ca fiind “the best place to work in Europe”.

    Au mai primit Volanul de aur: Volkswagen Polo (clasa mica), Astra (compact) Audi A5, Porsche Panamera (autoturism de lux), Renault Scenic (MPV), Mercedes SLS ( Super sport), Toyota Prius si VW Polo BlueMotion).

    Vizualizari: 1167