rss

Lorinser a creat primul kit estetic pentru noul E-Klasse Coupe

  1. 20/01/2010
  2. Tags: E-Klasse, E-Klasse Coupe, Lorinser, Mercedes-Benz, Tuning
    Vezi toate fotografiile (17)

    Lorinser, tunerul de casa al celor de la Mercedes-Benz, a publicat detaliile si imaginile oficiale legate de primul kit estetic creat pentru noul E-Klasse Coupe.

    Pachetul aerodinamic difera intr-o oarecare masura de ceea ce am vazut anul trecut, cand tunerul german dezvaluise schitele initiale. Acesta consta doar intr-o serie de modificari la exterior si la interior, nu si un "ajutor" sub capota.

    Modelul preparat de Lorinser se distinge o grila mai proeminenta comparativ cu cea de serie, care are o singura tija cromata in loc de doua, un spoiler frontal mai agresiv cu LED-uri de zi pozitionate in partea inferioara, praguri laterale mai pronuntate, noi oglinzi laterale, o bara de protectie spate ce integreaza un difuzor de aer si doua eleroane, unul montat deasupra lunetei, iar cel de-al doilea, discret, pe capacul portbagajului.

    Aspectul exterior al masinii este intarit de jantele din aliaj de 20 de inch, evacuarea cu patru tevi de esapament din inox si de garda la sol micsorata cu 30 mm prin montarea unor suspensii sport adjustabile.

    La interior, E-Klasse Coupe by Lorinser a primit un nou instrumentar de bord cu un vitezometru pana la 330 km/h (ceea ce inseamna ca tunerul german ar putea umbla si sub capota), pedalier sport din aluminiu, covorase textile cu margini din piele si praguri ale usilor iluminate.

    Noul kit aerodinamic pregatit pentru noul Mercedes-Benz E-Klasse Coupe de Lorinser va fi lansat in curand.

    Vizualizari: 1525