rss

Loeb, in discutii cu USF1!

  1. 25/08/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Sebastien Loeb, USF1

Sebastien Loeb se afla in discutii cu USF1, pentru un post de pilot in 2010.

Directorul sportiv al echipei USF1, ce urmeaza sa debuteze in Formula 1 anul viitor, a declarat ca un reprezentant al francezului i-a contactat pentru o discutie. "Cineva care il reprezinta pe Loeb a luat legatura cu noi, dar nu voi face publice detaliile acestei conversatii", a spus Peter Windsor pentru cotidianul francez L'Equipe.

"Are un talent incredibil si sunt sigur ca va face lucruri interesante in F1. Privim mai mult spre America, dar il luam in serios si pe Loeb", a completat Windsor.

De partea cealalta, Sebastien Loeb a confirmat discutiile cu team-ul american. "Vreau sa stiu daca cineva din F1 este cu adevarat interesat de serviciile mele. Imi face in continuare placere sa alerg in WRC si sunt pe cale sa-mi prelungesc contractul cu Citroen, dar daca mi se ofera oportunitatea de a concura in cateva curse de Formula 1 in 2010, o voi face", a declarat Loeb pentru aceeasi publicatie.

Pilotul francez a specificat, insa, ca nu va renunta la WRC pentru F1 si va lua startul in Marele Circ doar atunci cand programul raliurilor ii va permite.

Sebastien Loeb a luat contact pentru prima oara cu un monopost de F1 in iarna, cand a pilotat o masina Red Bull, iar numele sau a fost vehiculat la un moment dat ca inlocuitor pentru Sebastien Bourdais, la Toro Rosso.

Vizualizari: 1042
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »