rss

Loeb ar putea alerga in Marele Premiu de F1 din Abu Dhabi pentru Red Bull

  1. 09/09/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Red bull, Sebastien Loeb
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sebastien Loeb se afla in negocieri cu Red Bull pentru un volan in cursa din Abu Dhabi de anul acesta. Cel mai probabil, debutul francezului in Formula 1 va avea loc nu intrun monopost Red Bull Renault, ci intro masina Toro Rosso, a doua echipa finantata de compania producatoare de bauturi energizante.

    "Este adevarat ca am discutat cu Red Bull despre posibilitatea participarii mele in Abu Dhabi, dar momentan nu am niciun raspuns. As fi fericit sa am un raspuns pozitiv pentru voi, dar momentan nu este cazul", a spus pilotul de 35 de ani. Cu toate acestea, se zvoneste deja ca multiplului Campion Mondial de Raliuri ii va face loc ori Sebastien Buemi, ori Jamie Alguersuari.

    "Daca maine cineva imi ofera posibilitatea de a lua startul intro cursa de F1 ar fi dificil sa refuz. O asemenea oportunitate nu se rateza. Cu toate ca nu este atat de simplu, nu te dai jos din pat si gata. Este nevoie de un antrenament complet diferit fata de raliuri si eu nu am facut asa ceva", a completat Loeb, care a tinut sa precizeze inca o data ca, momentan, raliurile raman marea sa dragoste. "Cred ca ar fi destul de complicat sa renunt la raliuri pentru Formula 1". 

    Vizualizari: 959
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »