rss

Lista de debuturi la NAIAS 2010 continua sa creasca

  1. 23/12/2009
  2. Tags: debuturi, NAIAS 2010
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pana in prezent, 40 de masini noi vor fi dezvaluite la NAIAS 2010, si numaratoarea nu s-a oprit inca.

     

    Cu aproximativ trei saptamani inainte ca unul dintre cele mai importante saloane auto din lume sa-si deschida portile – NAIAS 2010 - acesta continua sa atraga principalii producatori auto, impreuna cu brandurile in curs de dezvoltare din intreaga lume, precum si jurnalistii auto de talie mondiala de pe principalele piete internationale.

     

    "Acest salon va oferi o gama incredibila de debuturi mondiale, dovezi ca producatorii auto individuali doresc sa ajunga cu orice pret la Detroit pentru a-si prezenta produsele si directia pe care o urmeaza acestea in industrie", a declarat Doug Fox, presedinte NAIAS 2010.

     

    Fox a mentionat probabilitatea ca numarul de modele care sa fie prezentate in cadrul salonului sa creasca, dat fiind ca mai sunt cateva saptamani pana la prima zi a NAIAS 2010 – luni, 11 ianuarie.

     

    Pana acum au fost anuntate aproximativ 30 de premiere mondiale si cel putin 10 debuturi americane, un numar impresionant avand in vedere conditiile economice actuale.

     

    Ajuns la al 22-lea an de desfasurare ca eveniment international, Salonul Auto International din America de Nord (NAIAS) este unul dintre cele mai renumite saloane auto din lume si unul dintre cele mai mari evenimente mediatice din America de Nord. NAIAS este singurul salon auto din SUA care a castigat o distinctie anuala din partea Organizatiei Internationale a Constructorilor de Automobile din Franta, cu sediul central la Paris.

     

     

     

    Vizualizari: 1194