rss

Lewis Hamilton a fost invins in final

  1. 06/11/2009
  2. Tags: mobil1
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lewis Hamilton a fos invins in jocul online Mobil 1 de catre Christian Kesteloo, punctajul olandezului fiind de 14.254, depasindu-l pe cel al campionului mondial de Formula Unu.

    Pe langa mandria de a-l fi intrecut pe Hamilton chiar si in joc, Christian Kesteloo a castigat un trofeu unic Mobil 1. Un trofeu ce contine ulei Mobil 1 din masina cu care Lewis Hamilton a castigat titlul de campion mondial, Vodafone McLaren Mercedes MP4-23, ulei care a fost folosit pentru a proteja si a raci motorul de la temperaturi de pana la 300 grade C si forte ale motorului de 8500 de ori mai mari decat forta gravitationala.

    “Formula Unu este un sport care cere performanta si putere de concentrare exceptionale, pentru a face fata eforturilor mentale si fizice la care esti supus ca pilot. Daca vorbim in schimb de motorul masinii, putem livra astfel de cerinte si atinge maximum de performanta cursa dupa cursa, numai colaborand cu parteneri precum Mobil 1”, a spus Lewis Hamilton.

    Mii de iubitori ai Formula Unu s-au inscris in competitie, printre care aproape 1000 de romani. Cel mai mare scor obtinut de un roman a fost de 10.077 puncte.

    Competitia globala, care s-a incheiat pe 1 noiembrie, a dat sansa miilor de fani Formula Unu sa-si testeze abilitatile de piloti in cele patru teste – Supercircuit Challange, Memory Challange, Reaction Speed si Technical Challange, concepute special pentru a acoperi o serie intreaga de aptitudini esentiale pe care trebuie sa le ai ca pilot de Formula Unu.

    Vizualizari: 648