rss

Kubica vrea si el in raliuri

  1. 30/07/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Robert kubica
    Vezi toate fotografiile (1)

    Robert Kubica vrea sa calce pe urmele lui Kimi Raikkonen si sa ia startul in cateva raliuri. Kubica a recunoscut ca ii admira pe omologii sai din Campionatul Mondial de Raliuri si este convins ca, la un moment dat, va lua si el startul alaturi de acestia.

    "Sunt un mare fan al raliurilor. Imi place sa privesc acest sport si mi-ar placea sa particip in cateva curse. Poate ca in viitor voi avea acesta optiune, dar asta depinde de punctul in care se va afla cariera mea de pilot la acea vreme. Detin o masina de raliu de 5-6 ani si obisnuiesc sa o pilotez destul de mult", a spus polonezul de la BMW Sauber, referindu-se la una dintre masinile sale personale, Skoda Fabia WRC.

    "Sunt multi piloti de raliu pe care ii respect. Stiu ce "bile" mari trebuie sa aiba. Sa rulezi la limita printre copaci, pe un drum serpuit... In cursele pe circuit stim fiecare colt, fiecare viraj. Raliurile sunt total diferite. Imi plac Tommi Makinen, Colin McRae, Richard Burns, Carlos Sainz si acum, bineinteles, Sebastien Loeb. Imi mai place si Mikko Hirvonen...", a completat Robert Kubica, care ar putea ajunge in raliuri poate mai repede decat si-ar dori, daca nu gaseste un post de pilot in Formula 1 dupa retragerea BMW.

    Vizualizari: 811