rss

Karl Lagerfeld, Chanel si Triton: So stylish

  1. 28/07/2009
  2. Tags: chanel, motocicleta, Triton
    Vezi toate fotografiile (1)

    Faimosul designer vestimentar Karl Lagerfeld a fost surprins in timpul unei sedinte foto in fata boutique-ului de pe Rue Royale, Franta, in plina creatie a kitului pentru presa a colectiei primavara-vara 2010.

    Sesiunea de fotografii a avut loc in timpul Saptamanii Modei de la Paris si pune in prim plan motocicleta Triton creata special pentru Chanel si modelele Lara Stone si Baptiste Giacobini. Tot ce putem spune este ca abia asteptam sa admiram fotografiile oficiale ale rafinatei case de moda.

    Motocicleta Triton a fost customizata pentru Chanel in Toulouse, Franta, si aminteste de exemplarul lui Marlon Brando din “The Wild Ones”. Frumoasa creatie nu va fi comercializata.

    Modelele de care discutam mai sus arata foarte bine langa Triton Chanel, insa ne vine greu a crede ca stiu ce inseamna pilotajul adevarat. Totusi au facut ce au stiu ei mai bine: sa pozeze. Iar Karl Lagerfeld pare a fi multumit.

    Tritonul original a fost un cafe-racer modificat, din anul 1960, iar numele sau provine din melanjul a doua marci de motociclete Tri(umph) and (Nor)ton. Acesta a fost creat pentru a fi o motocicleta de nisa, care sa combine cele mai bune elemente din fiecare brand. Astfel, modelul a primit un motor Triumph intr-un cadru de Norton.

    Vizualizari: 1492