rss

Ipoteza auto: asa ar putea arata viitorul Mercedes SLK

  1. 28/10/2009
  2. Tags: Mercedes, Mercedes slk, Mercedes-Benz, Slk
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes-Benz pregateste in mare secret cea de-a treia generatie a roadster-ului SLK. Modelul va fi dezvaluit la unul dintre marile saloane auto din 2010, iar vanzarile vor demara in luna decembrie a aceluiasi an.

    Nemtii de la Autobild nu au mai asteptat si au realizat aceasta randare computerizata care ne da primele indicii despre cum va arata viitorul SLK. Noul roadster va primi un acoperis metalic escamotabil aidoma actualului model, insa va afisa un profil mai agresiv si mai aerodinamic si va avea un comportament dinamic superior generatiei de acum. Interiorul va fi similar cu cel al lui SLS AMG.

    Noul Mercedes SLK va primi noi motorizari. Astfel, SLK 200 CGI va fi propulsat de o unitate turbo de 1,8 litri si 184 CP, SLK 250 CGI va primi un motor cu 4 cilindri de 204 CP care a debutat pe noul E-Klasse, in timp ce SLK 350 CGI va inlocui actualul SLK300 va fi dotat cu un propulsor V6 supraalimentat de 306 CP.

    Bineinteles, din gama nu va putea lipsi versiunea de performanta SLK 55 AMG, care va pastra V8-ul supraalimentat cu doua turbine ce dezvolta o putere maxima de 422 CP. De asemenea, inginerii Mercedes-Benz vor monta pe viitorul SLK un nou turbodiesel de 2,2 litri si 204 CP.

    Toate motorizarile vor putea fi conectate la transmisii manuale si automate cu 7 trepte.

    Vizualizari: 2660