rss

Ipoteza auto: asa ar putea arata Abarth Punto Evo

  1. 07/09/2009
  2. Tags: Abarth, abarth punto evo, Fiat, Fiat grande punto, punto evo
    Vezi toate fotografiile (3)

    Dupa ce saptamana trecuta v-am prezentat primele imagini cu noul Fiat Punto Evo, care va debuta la Frankfurt, astazi am intrat in posesia primelor imagini realizate pe calculator ale viitoarei versiuni de performanta Abarth Punto Evo, care se afla deja in plin proces de dezvoltare.

    Daca este sa judecam prin prisma acestor randari, care poarta semnatura italienilor de la Infomotori, Abarth Punto Evo va avea o parte frontala in stilul versiunii similare a lui Fiat 500. Micuta sportiva va primi o grila a radiatorului, o bara de protectie si prize de aer redesenate. De asemenea, la exterior nu vor lipsi stickerele cu insemnele Scorpionului si detaliile vopsite in nuanta de rosu specifica Abarth.

    La spate regasim un spoiler modificat care este flancat de doua prize de aer verticale, identice cu cele integrate in spoilerul frontal. De asemenea, se remarca difuzorul de aer supradimensionat care gazduieste si cele doua evacuari cromate. Profilul agresiv este completat de un set de jante din aliaj de 17 inch sub care se vor ascunde franele Brembo.

    Interiorul va fi si el serios modificat comparativ cu Punto Evo de serie. Bestia torineza va primi o noua consola centrala care va include un nou si inedit sistem audio, precum si alte detalii pe care le va imprumuta de la fratele mai mare Fiat Bravo.

    Nota sportiva continua, bineinteles, si in habitaclu, fiind intarita de insertiile cromate, dar si de cusatura groasa de pe schimbatorul de viteze si marginea covoraselor textile, ambele detalii fiind de culoarea rosie. Plansa de bord este in doua nuante: in partea inferioara este alba cu dungi rosii specifice modelelor Abarth in dreptul pasagerului din dreapta si neagra in partea superioara.

    Sub capota lui Abarth Punto Evo va fi montat cel mai probabil motorul turbo de 1,4 litri MultiAir care produce 170 CP, in timp ce versiunea Esseesse va primi acelasi propulsor, dar in varianta de 200 de "cai".

    Noul Fiat Abarth Punto Evo va fi lansat in cursul anului 2010.

    Vizualizari: 2250