rss

Intoarcerea lui Schumacher depinde de rezultatele examenelor medicale

  1. 06/08/2009
  2. Tags: Formla 1, Schumacher
    Vezi toate fotografiile (1)

    Problemele la gat pe care le intampina in urma accidentului de motocicleta l-ar putea impiedica pe Michael Schumacher sa ofere o revenire spectaculoasa in cursele de Formula 1 in acest sezon.

     

    Ferrari a anuntat miercuri ca intoarcerea lui Schumacher va fi confirmata numai dupa o runda de pregatire intensa si de controale medicale amanuntite.

     

    Pilotul german in varsta de 40 de ani a fost spitalizat dupa caderea cu motocicleta de la Cartagena.

     

    Pe de alta parte, cand a participat la un test de F1, la inceputul lunii martie, germanul a declarat ca nu a putut sa-si miste gatul usor, asa cum ar fi normal.

     

    Dupa cele aproape 70 de ture intr-un Ferrari 2007, vinerea trecuta, Schumacher a declarat pe site-ul sau oficial ca pe parcursul aceastei saptamani "gatul m-a ciupit un pic".

     

    "Trebuie sa tinem cont de faptul ca sanatatea are prioritate - aceasta e intelegerea clara facuta cu Ferrari si, de altfel, si cu sotia mea", a adaugat el.

     

    Purtatoarea de cuvant Sabine Kehm a declarat: "Nu este inca foarte sigur daca gatul lui va fi in regula si daca revenirea poate fi confirmata", adaugand ca participarea lui Schumacher la cursa de la Valencia "depinde de rezultatele investigatiilor medicale".

     

    Managerul sau, Willi Weber, a spus ca aceste controale vor avea loc saptamana viitoare.

     

    Vizualizari: 814