rss

Intoarcerea lui Raikkonen in F1, sub semnul intrebarii

  1. 15/12/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Kimi raikkonen, Wrc
    Vezi toate fotografiile (1)

    Impresarul lui kimi Raikkonen a negat recent zvonurile potrivi carora clientul sau ar fi batut deja palma cu Red Bull Racing pentru un loc de pilot in 2011, an in care se presupune ca finlandezul va reveni in Marele Circ.

    Campionul Mondial din 2007 nu mai este atat de sigur de intoarcerea sa la prima dragoste, Formula 1, dar nu este sigur nici daca isi doreste acest lucru. Dupa ce negocierile cu McLaren Mercedes au esuat, pentru 2010 a renuntat le discutiile cu alte echipe din Marele Circ si a semnat un contract cu Citroen pentru a alerga in Campionatul Mondial de Raliuri cu program complet sub culorile echipei de juniori a construtorului francez. Apoi, au aparut zvonuri cum ca si-ar putea prelungi contractul si pentru 2011, urmand sa i se alature lui Sebastien Loeb la prima echipa daca evolutiile sale il vor recomanda pentru aceasta miscare.

    Dar, cum Red Bull este si sponsorul sau personal, se spunea totodata ca din 2011 Raikkonen va face echipa pentru Red Bull Racing in F1 cu Sebastian Vettel.

    Numai ca... "In acest moment nu purtam discutii cu nicio ehipa. Momentan, Kimi nu se grabeste sa ia vreo decizie, viitorul sau ramanand deschis oricarei posibilitati", a spus Steve Robertson, impresarul finlandezului, pentru wbestie-ul german 4mule1.net.

    Asadar, cu usa deschisa in WRC si dupa 2010 si fan inflacarat al acestei discipline, n-ar fi de mirare sa il vedem pe Kimi Raikkonen luptandu-se de la egal la egal cu Sebastien Loeb pentu un titlu de campion mondial de raliuri...

    Vizualizari: 1170