rss

India va deveni piata de top pentru Rolls-Royce

  1. 28/07/2009
  2. Tags: India, Rolls Royce
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul britanic de automobile de lux, Rolls-Royce considera ca India are un mare potential in sectorul auto, si se asteapta ca aceasta tara sa devina piata de top in urmatorii 5 - 10 ani. Rolls va utiliza reteaua furnizorului indian, apartinand BMW, pentru a obtine piese pentru modelele sale.

    "Noi credem ca India va fi cea mai importanta piata pentru Rolls Royce in urmatorii 5-10 ani", a spus Tom Purves, directorul executiv al companiei. "Suntem lipsiti de prejudecati, si fiind in cadrul retelei grupului BMW, avem acces la toate puterea de cumparare a grupului, pe langa toate oportunitatile in materie de de inginerie care exista." a continuat oficialul.

    Purves a explicat ca atat piata auto din India cat si cea din China sunt in crestere, recesiunea economica avand doar un usor impact asupra vanzarilor locale.

    Rolls Royce a anuntat deja ca are planuri optimiste pentru anul viitor. Compania intentioneaza sa isi tripleze vanzarile , partial datorita noului model Ghost care este asteptat sa ajunga pe piata in prima parte a anului 2010.

    “Majoritatea clientilor Ghost ar putea avea ceva pe incheietura lor mai scump decat aceasta.” a mai adaugat Purves.

    Rolls Royce a vandut un total de 1.212 autoturisme la nivel mondial de anul trecut,  cifre care reprezinta cele mai bune vanzari in ultimii 18 de ani.

    Vizualizari: 862