rss

In urmatorii trei ani, 63% din companiile din Europa vor apela la leasingul operational

  1. 24/08/2009
  2. Tags: Leasing
    Vezi toate fotografiile (1)

    Potrivit unui studiu efectuat de Arval in 12 state europene, in urmatorii trei ani companiile se vor orienta tot mai mult catre serviciile de leasing operational pentru gestionarea flotelor auto, indiferent de dimensiunea business-ului acestora.

     

    63% dintre companiile cu peste 1.000 de angajati intentioneaza sa solicite mai multe tipuri de produse de finantare specifice leasing-ului operational. Din acest procent, 44% au apelat deja la o parte dintre aceste optiuni, iar 20% dintre companii vor renunta la metodele de finantare actuale si au in vedere leasing-ul operational.

     

    „In acest moment, putem estima ca 2010 va fi un an de stabilitate pentru piata de leasing operational din Romania, cu cel mult o crestere de 10%. Acest lucru este valabil in cazul in care criza financiara nu se acutizeaza.”, a declarat Arnault Leglaye, Managing Director Arval Romania.

     

    De asemenea, 28% dintre companiile cu 100-999 angajati intentioneaza sa apeleze la o gama mai variata de solutii de finantare prin leasing, iar 24% dintre firmele cu 10-99 angajati adopta aceeasi perspectiva, precum si 10% dintre companiile cu mai putin de 10 angajati.

     

    Fondata in 1989, Arval este o companie de referinta la nivel international in leasingul operational multimarca si in managementul flotelor auto. In prezent, Arval activeaza in 39 de tari, detinand 22 de unitati si avand o larga retea de parteneriate in alte 17 tari. In Romania, compania si-a inceput activitatea la sfarsitul anului 2006, iar la jumatatea acestui an detinea o flota administrata de 2.300 de vehicule.

     

    Vizualizari: 930