rss

Hauzi ba, vezi ca ai calcat linia si iti sparg fata daca imi zgarii masina!

  1. 24/08/2009
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sunt foarte dezamagit de comportamentul "colegilor" din trafic pe care nu-i  intereseaza ce se intampla in jurul lor, atat timp cat ei reusesc sa-si continue drumul.  Ma refer aici la cei care depasesc pe langa refugiile RATB, raman blocati in intersectie , nu stiu sa tina banda lor de circulatie, parcheaza in intersectii si multe altele. Desi aceste aspecte sunt  cunoscute de mult timp, nu se face nimic pentru stoparea lor.

    Acum sa va povestesc si una dintre intamplarile mele!

    Circulam pe Bulevardul Barbu Vacarescu in directia Baneasa (2 benzi de mers + sina de tramvai). Pe banda 1 era un camion oprit, dau semnal, ma asigur, intru in depasire, dar calc putin pe linia intrerupta care delimita sina de tramvai.

    In acelasi timp, pe contra sens, adica pe sina de pe sensul meu,  venea vijelios un autoturism de teren alb, cum se poarta acum.

    Pun frana brusc, pune si el, ne oprim oglinda langa oglinda, se lasa geamul fumuriu in jos si, din spatele lui, apare o namila de om cu ghiul si lant la gat care urla la mine: "Hauzi ba, vezi ca ai calcat linia si iti sparg fata daca imi zgarii masina!".

    Am ramas fara cuvinte si am plecat mai departe incercand sa ma controlez, ceea ce va recomand si voua.

    Vizualizari: 1838
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »