rss

Hamilton l-a propus pe Button la McLaren

  1. 01/02/2010
  2. Tags: F1, Formula 1, Jenson button, Lewis Hamilton, McLaren
    Vezi toate fotografiile (1)

    Recent, Lewis Hamilton a afirmat ca Jenson Button a venit la McLaren la recomandarea sa, desi cu ceva timp in urma britanicul declarase ca i-ar fi placut sa continue alaturi de Heikki Kovalainen.

    "Un lucru pe care probabil nu-l stiti este ca eu l-am sunat pe Martin (Whitmarsh - nr) si i-am zis - Ce spui de Jenson? S-a intamplat inainte de primele negocieri", a spus campionul din 2008 cu ocazia lansarii monopostului MP4-25.

    Informatia este destul de surprinzatoare, avand in vedere ca presa internationala speculase ca discutiile dintre Jenson Button si McLaren au inceput imediat ce necogierile dintre pilotul britanic si Brawn GP au stagnat. "Nu am avut nicio putere sa influentez alegerea lor, dar i-am intrebat daca au vorbit cu Jenson. Era cel mai bun pilot disponibil si ei vroiau cel mai bun pilot posibil", a explicat Hamilton.

    Lewis Hamilton a vorbit si despre zvonurile care spuneau ca isi dorea coechipier un pilot mai putin valoros. "Nu pot sa castig campionatul la constructori de unul singur. Am nevoie de un coechipier cat mai puternic. Ai nevoie de cineva care sa te impinga de la spate. Am avut asa ceva in 2007, cand am facut echipa cu Alonso, si in 2008, cand Heikki Kovalainen m-a fortat putin. Nu am nicio indoiala ca Jenson va fi greu de invins. Rezultatul sau de anul trecut vorbeste de la sine", a explicat Hamilton.

    Vizualizari: 1157
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »