rss

HTT Plethore LC 750: imagini noi inainte de debutul la Frankfurt

  1. 10/09/2009
  2. Tags: Frankfurt, HTT Technologies , Locus Plethore, McLaren F1, Plethore LC 750
    Vezi toate fotografiile (7)

    Se pare ca in ziua de azi toata lumea poate construi un hypercar, chiar si cetateni ai unor natiuni care au tot atata traditie in industria auto pe cata are Finlanda in platatiile de portocali.

    Iar aici il putem da exemplu pe canadianul Luc Chartrand, omul din spatele lui HTT Technologies, care va prezenta la Frankfurt impresionantul bolid Plethore LC 750.

    Deumita in trecut Locus Plethore, “Bomba din Quebec” – porecla lor, nu a noastra – este o masina la care s-a lucrat timp de sase ani, astfel incat ne asteptam ca majoritatea impedimentelor legate de proiectare sa fi fost eliminate.

    Bolidul are o configuratie tipica modelelor supersport, cu motorul V8 de 6,2 litri si 750 CP pozitionat central si un habitaclu mult impins in fata; spre deosebire insa de mai toti viitorii adversari, Plethore LC 750 ofera o pozitie de pilotat centrala, in genul legendarului McLaren F1.

    In imaginile pe care vi le prezentam azi se poate observa faptul ca masina mai are nevoie de mici retusuri pe ici, pe colo, problemele legate de finisarea finala urmand a fi rezolvate dupa evenimentul din capitala financiara a Germaniei.

    Nici nu concepem altfel, dat fiind pretul de 395.000 de $ canadieni.

    Vizualizari: 1607