rss

Ginetta G40 a fost dezvaluit la Autosport International

  1. 19/01/2010
  2. Tags: Autosport International Show, G40, Ginetta
    Vezi toate fotografiile (3)

    Constructorul britanic de automobile sport Ginetta a prezentat in cadrul evenimentului Autosport International ultima sa creatie, modelul G40. Sportiva cantareste 850 de kilograme si foloseste un motor de 1,8 litri Zetec de la Ford. Acesta dezvolta in mod normal 150 CP, dar britanicii l-au tunat bine, insa au refuzat sa faca - deocamdata - vreun comentariu referitor la performante.

    Ginetta G40 este gandit in primul rand pentru startul in competitiile auto, motiv pentru care dispune de diverse elemente specifice curselor, precum "cusca" de protectie despre care oficialii Ginetta sustin ca este "de 50 de ori mai rezistenta decat prevad reglementarile minime ale FIA pentru omologare".

    "G40 este cel mai versatil autovehicul de strada si de competitie prezent acum pe piata - cu elemente de siguranta ce depasesc toate standardele FIA", a spus Lawrence Tomlinson, presedintele Ginetta.

    Pentru inceput vor fi fabricate doar 26 de exemplare Ginetta G40,  fiecare dintre ele avand un pret de baza de 28.500 euro.

    Vizualizari: 1682