rss

Garia este Rolls-ul masinilor de... golf

  1. 08/12/2009
  2. Tags: Cayman, Garia, porsche boxster, Valmet, Vw golf
    Vezi toate fotografiile (15)

    Arata ca o masina de golf mulata pe gusturile starurilor din industria muzicii hip-hop si... chiar asa si este: Garia este considerata “ceea mai exclusivista masina de golf” din lume si o dovedeste nu numai prin dotari, ci si printr-un pret de 14.000 de euro!

    Asadar, contra unei sume pe care un om “normal” ar achita-o in schimbul unui, ehem, VW Golf decent echipat, seicii, marii industriasi si Tiger Woods vor putea intra in proprietatea unui cart dotat cu suspensii fata independente, cu un tren de rulare fabricat de compania producatoare a transmisiilor Ducati si cu un frigider numai bun pentru pastrarea Dom Perignon-ului la rece.

    In plus, Garia este asamblata de Valmet Automotive – aceeasi firma care se ocupa de fabricarea lui Porsche Boxster si Cayman –, astfel calitatea fabricatiei este ca si garantata.

    Iar acum, vestea cea mare: potrivit oficialilor companiei daneze, masinuta va putea fi condusa legal pe strazile din Statele Unite incepand cu 2010, urmand a fi inclusa in categoria vehiculelor ce se deplaseaza cu viteza redusa. Apropo de solutii ecologice...

    Vizualizari: 1501