rss

Galerie foto: a inceput sezonul de Formula Drift

  1. 14/04/2009
  2. Tags: Formula drift, Rhys Millen, Tanner Foust , Vaughn Gittin Jr.
    Vezi toate fotografiile (24)

    In timp ce majoritatea sporturilor au de suferit cand vine vorba despre sponsori si bani, Formula Drift, o ramura a automobilismului care abia acum incepe sa devina cunoscuta, a inregistrat o crestere spectaculoasa anul acesta.

    Mai multe marci auto implicate, mai multi participanti si mai multi sponsori. Ce sa mai, judecand dupa aceasta desfasurare de forte, Formula Drift pare sa fie sportul viitorului.

    La prima etapa a sezonului, desfasurata in Long Beach, California, Rhys Millen a venit cu noul automobil de concurs, Hyundai Genesis Coupe, Tanner Foust si-a adus Scion-ul tC dotat cu motorul dezvoltat de Toyota pentru cursele de NASCAR, iar Vaughn Gittin Jr. a scos pe pista acelasi Mustang de anul trecut, care insa a suferit puternice imbunatatiri.

    In finala au mai ajuns si Sam Hubinette , pe o masina NuFormz Racing / Mopar Dodge Viper SRT10, si Ryan Tuerck, in al sau Gardella Racing / Mobil 1 Pontiac Solstice. In cele din urma, Tuerck a reusit sa obtina prima victorie din cariera.

    Si pentru ca Formula Drift castiga tot mai multi adepti, va propunem si noi o galerie foto cu cele mai interesante imagini surprinse in prima etapa.

    Vizualizari: 1039
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »