rss

GTbyCitroen vine la Frankfurt

  1. 14/09/2009
    Vezi toate fotografiile (1)

    Salonul Auto de la Frankfurt, care isi va deschide portile saptamana viitoare, va fi gazda lansarii mai multor modele Citroen, versiuni de productie si concepte, deopotriva. Unul dintre exemplarele mult-asteptate va fi GtbyCitroen, un concept ce a fost prezentat pentru prima data la Salonul Auto de la Paris, anul trecut.

    Constructorul francez va trimite acest concept catre linia de productia, insa acestea vor iesi pe portile uzinei in numar de numai sase unitati si numai cativa indivizi isi vor putea permite un bolid care costa in jur de 1,5 milioane de euro bucata.

    Chiar daca masina nu se afla la prima apartiei, specificatiile tehnice raman inca un mister. Masina coborata din lumea ireala a jocului de curse Granturismo 5 va intruni o serie de elemente si de materiale revolutionare.

    In ceea ce priveste  motorul, nimeni nu stie concret ce tip de propulsor va echipa GtbyCitroen, insa se pare ca vor alege un V8 cu o putere de cel putim 500 de cai, proiectat de Ford sau General Motors.  Acesta solutie vine pentru ca ar fi destul de costisitor sa dezvolte unul nou, numai pentru 6 unitati.

     

    Vizualizari: 798