rss

GM va demara productia lui Volt in toamna anului 2010

  1. 23/11/2009
  2. Tags: GM, productie, Volt
    Vezi toate fotografiile (1)

    General Motors a declarat ca va da startul productiei lui Chevrolet Volt in toamna anului 2010.

    GM spune ca 80 din exemplarele care ar urma sa intre in productie au trecut prin aproximativ 400.000 de kilometri de drumuri de testare, dintre care unele au avut loc in conditii de caldura extrema si la inaltimi ridicate. Pana la data intrarii in productie, Volt va fi supus intens unor teste, in conditii numeroase si dificile.

    "Este un moment important pentru Volt", a declarat inginerul sef Andrew Farah. "Vehiculele urmatoare si bateriile produse vor fi in interiorul unei uzine de productie obisnuite."a continuat acesta.

    "Lucrurile merg conform planificarilor noastre", a spus Farah. "Suntem in grafic pentru inceperea productiei lui Chevrolet Volt la sfarsitul anului 2010. Ne-am putut sincroniza pentru ca suntem increzatori in diversele programe de dezvoltare pe care le-am realizat in acest an. " a adaugat Andrew Farah.

    Incepand cu 2010, productia lui Chevrolet Volt va avea loc la uzina Detroit-Hamtramck, in timp ce bateriile vor fi construite la fabrica Brownstown Battery, Detroit. Inainte de a intra in productia de masa, Volt va fi supus unor teste de siguranta, de vreme ce bateria de 180 kg este o parte esentiala a vehicului.

    Vizualizari: 1097