rss

GM investeste 1 miliard de dolari in modernizarea camionetelor full-size

  1. 18/01/2010
  2. Tags: Chevy Silverado, Ford, GM, GMC Sierra, Sua
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sa investesti 1 miliard de dolari in redesenarea completa a doua camionete full-size intr-un moment in care pana si cele mai eficiente masini se vand pe sponci – iata o decizie pe care o poti considera nebunie curata.

    Fa insa asta si vei pierde din vedere faptul ca, odata criza incheiata si piata auto din SUA stabilizata, yankeii se vor intoarce la marile lor iubiri. Iar GM va fi acolo pentru a le oferi modele Chevy Silverado si GMC Sierra noi-noute...

    Cele doua utilitare nu sunt tocmai vechi, “The General” supunandu-le la un program serios de revizuire acum patru ani; totusi, in ultima vreme, atat Ford, cat si Dodge, au efectuat mai multe modernizari, ce au trimis camionetele fostului lider mondial undeva in plan secund.

    In plus, Toyota a lansat o noua generatie Tundra acum trei ani si, inevitabil, va urma un facelift, iar Nissan, dupa cea a experimentat o scadere dramatica a vanzarilor lui Titan, este gata sa revina in forta cu o noua masina in 2014. Practic, noile Sierra si Silverado vor pica la fix in lupta noilor veniti, ele urmand a debuta undeva in 2012-2013.

    Cat priveste comertul cu truck-uri full-size, acesta a inregistrat o scadere importanta in ultimii doi ani, insa nu suficient de mare incat sa-i descurajeze pe constructori sa investeasca in asemenea giganti. In afara de asta, noile masini sunt animate de motoare din ce in ce mai eficiente, astfel incat costurile pe kilometru parcurs vor fi sensibil diminuate. Good for business...

    Vizualizari: 1180
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »