rss

GM creste in vanzari pe eBay

  1. 24/08/2009
  2. Tags: Ebay, GM
    Vezi toate fotografiile (1)

    Parteneriatul General Motors cu eBay a condus la un impuls semnificativ in vanzari pe piata interna, prin intermediul interfetei online. Aproximativ 2.400 de comenzi pentru automobile noi au fost primite de catre dealeri GM, in California, de la inceputul campaniei online.

    Rob Chesney, vicepresedintele eBay Motors, a declarat ca 12 de milioane de clienti unici, doritori sa achizitioneze o masina, viziteaza site-ul lunar, fapt care denota modul in care oamenii prefera sa cumpere masini.

    Chesney a adaugat ca, prin intermediul acestui program, eBay ajuta dealerii GM sa isi extinda showroom-urile lor fizice, in timp ce, in acelasi timp, livreaza catre cumparatorii eBay, cele mai bune achizitii. 

    Intr-un comunicat de presa, GM a mentionat  ca exista  225 dealeri inscrisi in acest sistem, care vand modele din 2008, 2009 si pentru 2010. Producatorul a adaugat ca vor fi disponibile, pentru cei interesati aproximativ 20.000 de masini.

    Mark LaNeve, vicepresedintele departamentului de vanzari GM SUA, a declarat ca prin intermediul acestui nou sistem de vanzare, confortul clientilor a fost sporit. Site-ul permite ca doritorii sa parcurga un inventar cu masinile disponibile, sa faca oferta, sa achizitioneze pe loc sau sa trimita un mesaj pentru a solicita informatii suplimentare de la comercianti.

    Vizualizari: 1502