rss

GM cauta un nume pentru culoarea lui Volt

  1. 22/10/2009
  2. Tags: Chevrolet, culoare, Detroit, General Motors, Volt
    Vezi toate fotografiile (1)

    Si asta nu e tot: individul care va face cea mai buna propunere va avea onoarea de a conduce masina intr-una dintre primele sale sesiuni de test-drive.

    Va vine sa credeti sau nu, nici un angajat al lui General Motors nu stie cum se numeste argintiul cu tente de verde ales pentru a acoperi caroseria lui Volt, fapt care i-a determinat pe liderii gigantului din Detroit sa organizeze un concurs in urma caruia vopseaua sa capete o denumire.

    Potrivit purtatorului de cuvant David Darovitz, respectiva nuanta nu numai ca va fi inclusa in gama de culori disponibila pentru Chevrolet Volt, ci va fi exclusiva viitoarei palete de modele electrice GM; ca atare, pe www.chevroletvoltage.com, concernul american a organizat un concurs unde participantii sunt invitati sa propuna un nume pentru respectiva culoare.

    Recomandarile competitorilor vor fi acceptate pana pe 4 noiembrie, dupa care GM va purcede la sortarea a trei finalisti.

    In cea de-a treia faza, propunerile alese vor putea fi votate de public intre 16 noiembrie si 1 decembrie, marele castigator urmand a fi anuntat in cadrul unei conferinte de presa desfasurata in ajunul deschiderii Salonului Auto de la Los Angeles. Noi ne-am gandit la “Electric Green”; voi ce parere aveti?

    Vizualizari: 1613
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »