rss

GM a vandut 1 milion de vehicule in China

  1. 13/08/2009
  2. Tags: China, GM, vehicule
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul american GM a vandut 1 milion de vehicule pe piata auto din China in 2009, lucru care subliniaza faptul ca GM a devenit un constructor atractiv pe aceasta piata. De altfel, China a fost cea care a ramas imuna in fata recesiunii si a amplificat vanzarile de autoturisme noi pentru multi dintre producatorii auto.

    "Pentru mai mult de un deceniu, GM s-a axat pe lucrul cu companiile joint-venture pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri locali” a declarat directorul general al grupului GM in China, Kevin Wale.

    "Deoarece clientul este prima noastra prioritate, GM va continua sa dezvolte noi modele sub portofoliul nostru de sase marci in vederea castigarii cat mai multor cumparatori pe aceasta piata si a ramane in fruntea competitiei” a adaugat oficialul.

    Directorul general GM China s-a aratat mandru de realizarile companiei si de loialitatea inginerilor si a angajatilor companiei, pe care aceste cifre continua sa ii impulsioneaze.

    Potrivit cifrelor furnizate de General Motors, acesta este cel de-al treilea an consecutiv cand GM depaseste 1 milion de automobile vandute in China. Prima data cand GM a ajuns la aceasta performanta a fost in 2007, cand General Motors a devenit "primul constructor care a depasit 1 milion de unitati vandute in China intr-un an calendaristic".

    Vizualizari: 995