rss

Forbes a numit cele mai dificil de "gasit" masini din SUA

  1. 08/09/2009
  2. Tags: Audi q5, Chevrolet, Forbes, Ford, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Forbes este recunoscut ca un adevarat maestru al clasamentelor legate de, ehem, banii altor oameni, insa acesta este unul cel putin ciudat: topul celor mai greu de “gasit” masini din SUA.

    Nu, nu este vorba de masinile descoperite dupa ce au fost furate, ci despre cele care sunt atat de cumparate, incat ajung sa fie greu de... “gasit” pentru cei “indecisi”.

    Cum era de asteptat, ierarhia abunda de modele ieftine si economice, care, evident, sunt in majoritate japoneze. Spre exemplu, nu mai putin de cinci dintre cele 12 masini “insirate” au fost construite de Toyota (Prius, Lexus RX350/RX Hybrid, Matrix, FJ Cruiser si RAV4), in timp ce americanii nu si-au putut plasa decat doua masini prin Chevrolet (cu Camaro) si Ford (cu Escape).

    Interesant este insa faptul ca muscle-car-ul lui Chevy a ocupat locul doi (la egalitate cu Prius) in acest clasament, studiul lui Forbes indicand ca sportiva din Detroit “rezista” doar 18,5 zile intr-un showroom.

    Adevarata surpriza insa de-abia acum vine: cea mai solicitata masina este Audi Q5, care nu sta fara client mai mult de 16,8 zile. Care criza?

    Vizualizari: 1233
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »