rss

Fisker vrea un hibrid ieftin

  1. 15/05/2009
  2. Tags: Fisker, Henrik fisker, Hibrid, Karma
    Vezi toate fotografiile (1)

    Compania lui Henrik Fisker pare deja pregatita sa intre in noua era a industriei auto, insusi designerul declarand ca, pentru prima data in ultimii 40 de ani, producatorii de dimensiuni mici se pot opune marilor concerne.

    Totusi, conditia unui fabricant de nisa nu poate fi depasita in absenta unui model popular, asa ca Fisker se gandeste sa dezvolte si un hibrid mult mai ieftin decat va fi vreodata Karma, pe care s-ar putea sa-l vedem pe strada in mai putin de doi ani si jumatate.

    Karma arata minunat, promite performante ridicate si va fi la fel de ecologica ca un lan de rapita, insa nu e mai putin adevarat ca putini dintre noi isi va permite o asemenea masina.

    Problema pretului va fi rezolvata asadar de un model hibrid plug-in, ce va fi produs, se spera, cu ajutorul fondurilor federale pe care Fisker deja le-a solicitat Departamentului de Energie.

    Daca totul va merge ca pe roate vom face cunostinta cu masina cam in 29 de luni, aceasta urmand a fi produsa - ce ironic! - in noul centru tehnic din Pontiac, Michigan.

    Vizualizari: 1251
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »