rss

Fisker planuieste sa produca 100.000 de modele sedan, coupe si... crossover pe an

 1. 31/10/2009
 2. Tags: Aston Martin, BMW, Fisker, Henrik fisker, Karma
  Vezi toate fotografiile (1)

  Ceea ce trebuia sa fie un simplu mesaj adresat membrilor UAW s-a transformat intr-o adevarata mina de aur pentru presa de specialitate, in momentul in care vicepresedintele SUA, Joe Biden, a declarat ca uzina lui Fisker din Delaware va produce 100.000 de sedan-uri, coupe-uri si crossover-e hibride pe an.

  CEO-ului Henrik Fisker nu i-a mai ramas decat sa confirme spusele lui Biden, confirmand astfel ascensiunea unui “jucator” foarte important pe piata vehiculelor ecologice.

  “In mod clar, (Joe Biden) ne-a dezvaluit planurile”, a declarat fostul designer al lui Aston Martin si BMW, care nu a uitat sa specifice faptul ca vicepresedintele SUA a fost foarte incantat de designul sedanului compact Nina – viitoarea propunere “ieftina” a companiei din California.

  “I-am aratat masina vicepresedintelui SUA si a pus ca <arata precum un Ferrari cu patru usi, nu-mi vine sa cred ca va costa doar 40.000 de $>”, a mai spus Henrik Fisker.

  Daca productia navei-amiral Karma va incepe anul viitor, pentru Nina va trebui sa mai asteptam pana in 2012; in plus, producatorul nord-american a trasat deja, in linii mari, planul celei de-a doua generatii Karma, al carei debut se va consuma in 2016.

  Spre deosebire de actuala masina, fabricata in Finalnda, viitoarea Karma se va construi la uzina din Delaware, urmand a impresiona, din nou, cu un compromis excelent intre dinamica si eficienta.

  Vizualizari: 1253
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.750 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »