rss

Facelift pentru Radical SR3

  1. 06/05/2009
  2. Tags: facelift, radical, SR3 RS
    Vezi toate fotografiile (4)

    Putine masini sport sunt atat de radicale in zilele noastre ca... Radical SR3. Creatorii sai vor sa le ofere clientilor performante cat mai putin diluate de factori pe care altii pun accentul, cum ar fi confortul sau chiar siguranta.
    Radical ofera o sumedenie de optionale pentru SR3, dar nici un airbag sau functie de masaj in scaune, in schimb abunda alegerile de genul suspensii cu multiple setari sau pneuri “slick”.

    Caracterul spartan nu pare sa-i fi speriat pe clienti, care au cumparat 400 de unitati din 2002 incoace, facand din SR3 cel mai de succes model Radical.

    Deci, e doar normal ca dupa sapte ani sa urmeze si un facelift, moment in care se schimba si denumirea masini in SR3 RS. Noul sufix vine de la Rockingham Speedway, locul unde Radical a inregistrat prima victorie.
    Chiar daca noul model nu primeste 12 airbag-uri, Radical nu vrea ca pilotii lui SR3 RS sa se joace cu vietile lor la fiecare iesire pe circuit, drept urmare au creat un sasiu substantial mai rigid, omologat de FIA.

    SR3 RS poate fi comandat cu doua propulsoare, ambele Suzuki, de 1.340 sau 1.500 cmc, a caror electronica a fost rescrisa, axele cu came au fost schimbate, iar supapele sunt din titaniu, astfel ca versiunea mai slaba dezvolta deja 220 de cai!

    Vizualizari: 962