rss

Fabrica de zvonuri: urmasul lui Alfa 166 se va numi Diva?

  1. 23/07/2009
  2. Tags: 166, Alfa Romeo, Diva, V6
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prezentarea inlocuitorului lui 166 va avea loc peste trei ani, dar au aparut deja tot felul de speculatii, printre care aceasta, potrivit careia viitoarea nava amiral se va numi Diva. Ea vine in completarea vestilor ce spun ca italienii vor folosi platforma lui Charger si, evident, vor trece si la tractiunea spate.

    Pana acum se vehicula denumirea de 169, dar din moment ce 159 va deveni Giulia (si exista deja MiTo, Brera, Spyder), se pare ca si limuzina de clasa mare va renunta la numele format din cifre.

    Potrivit schitelor care circula pe internet, designul pare ca va fi de zile mari, dar ramane de vazut daca-i va convinge pe puristi, speriati mai ales din cauza adoptarii unei platforme care nu e cunoscuta pentru dinamica peste medie. E adevarat ca ea poate fi modificata substantial, dar tabara “necredinciosilor” se arata circumspecta.

    Nu exista deocamdata informatii concrete in ceea ce priveste motorizarile, dar cu siguranta ne putem asteptam la o gama formata in principal din agregate V6, folosite si de alte modele, la care se mai poate alatura un unul nou, tot cu sase cilindri, capabil de aproximativ 340-350 CP.

    Pana la prezentarea oficiala din 2012, ne putem astepta ca peninsularii sa prezinta cel putin un concept la un salon auto de anvergura.

    Vizualizari: 1290
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »