rss

Fabrica de zvonuri: Schumi, inlocuitorul lui Button la Brawn GP?

  1. 21/11/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Michael Schumacher
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chiar daca reprezentantul sau a negat cu vehementa zvonurile, speculatiile potrivit carora Michael Schumacher va reveni in Formula 1 anul viitor, ca pilot pentru Mercedes GP (fost Brawn GP), iau amploare.

    Surse neoficiale sustin ca Ross Brawn intarzie anuntarea unui inlocuitor pentru Jenson Button, plecat la McLaren, pentru ca asteapta finalizarea tratativelor pe care echipa sa le poarta cu septuplul Campion Mondial. Cotidianul italian La Gazzetta dello Sport este ultima publicatie care anunta posibilitatea revenirii germanului de 40 de ani pe circuitul de Formula 1, si asta in ciuda contractului cu Ferrari pe care Schumacher l-a prelungit recent pana in 2012.

    Inversunarea presei pe acest subiect i-a facut pe toti cei implicati sa reactioneze prompt si sa faca declaratii prin care sa infirme zvonurile. Astfel, dupa ce Ross Brawn a spus ca l-a ultima discutie avuta cu Michael Schumacher nu a simtit la acesta dorinta de a reveni pe termen lung in Marele Circ, oficialii Mercedes au afirmat: "Mereu vor exista specualtii atat timp cat va fi un loc liber in Formula 1, iar unele dintre ele nu sunt altceva decat vise care nu se vor indeplini niciodata!".

    Vizualizari: 1052
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »