rss

Fabrica de zvonuri: Kimi Raikkonen a semnat cu McLaren pentru 2010!

  1. 21/09/2009
  2. Tags: F1, Ferrari, Formula 1, Kimi raikkonen, McLaren
    Vezi toate fotografiile (1)

    Daca este sa dam crezare cotidianului britanic The Mirror, care citeaza "surse din paddock", Kimi Raikkonen va alerga in 2010 pentru McLaren.

    Potrivit publicatiei din Insula, finlandezul de 29 de ani a semnat deja un precontract cu echipa la care a mai activat intre 2002 si 2006, insa transferul se mai loveste de o piedica: Raikkonen semnase anterior prelungirea intelegerii cu Ferrari si pentru sezonul viitor. Lucrurile s-ar putea rezolva insa destul de usor, daca toate zvonurile se adeveresc si Fernando Alonso va imbraca combinezonul rosu in prima cursa din 2010, el urmand sa alerge alaturi de Felipe Massa, motiv pentru care Ferrari nu ar avea niciun motiv serios sa si-l doreasca in continuare pe Kimi Raikkonen.

    Si totusi, italienii ar pute fi reticenti la cererea acestuia de a isi primi salariul integral pentru sezonul 2010, in ciuda rezilierii contractului. Cel putin, asta scrie The Mirror ca ar fi dorinta finlandezului, suma ceruta situandu-se undeva in jurul valorii de 50 milioane de dolari.

    Acelasi ziar consemneaza faptul ca Mercedes a facut presiuni pentru a il aduce pe Kimi Raikkonen inapoi la McLaren, unde va face echipa cu Lewis Hamilton, insa constructorul german este foarte aproape de o despartire de echipa britanica. Asa stand lucrurile, este foarte posibil ca Kimi Raikkonen sa alerge pe un monopost McLaren dotat cu motor Ferrari.

    Vizualizari: 1055